Start înscrieri History Run 2022

În 29 mai 2022 te așteptăm la startul unei noi ediții History Run!

Față de anii precedenți, v-am pregătit cel puțin două surprize:

– am păstrat traseul de acum consacrat: 25 km, integral șosea, singura cursă ce leagă un castel de o cetate! Dar am schimbat direcția de alergare! Erau prea frumoase și dealurile de pe partea dreaptă, așa că startul va fi din Cetatea Deva și finish-ul la Castelul Corvinilor!

– aveți și posibilitatea de a alerga alături de doi colegi la ștafeta x3!

Cui se adresează History Run? Alegătorilor.
Celor care au alergat un semi si vor o provocare nouă până la maraton. Dar și celor care aleargă maraton și vor să vadă ce înseamnă diferența de nivel. Integral, nu e deloc un traseu ușor. Dar e frumos.
Și dacă o cursă de 25 de km îți pare imposibilă anul ăsta, atunci alege ștafeta! Fă-ți echipă și îndrăzniți să cuceriți împreună Castelul Corvinilor!

Kitul de concurs va cuprinde tricoul personalizat, numărul și cronometrarea, medalia meritată, punctele de hidratare, ședințele foto și amintirile frumoase. Dacă se înmulțesc sponsorii, va crește și numărul surprizelor din kit. Dar noi suntem ardeleni. Ne plac lucrurile simple și clare de la început. Tot „mintenaș” anunțăm și premiile.

Startul va fi de la Cetatea Deva, după-masă, la ora 16.00. Nu pentru că ardeleni fiind nu ne trezim dimineața, ci pentru că premierea și petrecerea din curtea Castelului Corvinilor vor fi incredibile pe înserat! Și voi economisiți banii de-o cazare!

Revenim cu detalii suplimentare despre eveniment si traseu din acest an!

Add Comment