Parteneriat. Tradiție. Respect.

Cu deosebită bucurie vă anunțăm că și în acest an, Avis 3000 va fi partener oficial al History Run.

Avis 3000 a dat un sens practic noțiunii de patriotism local, deschizând în urmă cu 10 ani un prim magazin cu produse alimentare “made in Hunedoara”. Proiectul a fost botezat sugestiv „PRO HD”, adică produs în HUNEDOARA, fiind un îndemn “PRO HUNEDOARA”! PRO HD s-a dovedit mai mult decât un experiment al companiei AVIS căruia i s-au alăturat mai mulţi producători din industria alimentară a județului Hunedoara.

În acest moment distribuția proprie de carne de pui și ouă, dar și cele mai multe și mai diversificate produse locale pot fi găsite în cele 8 magazine Avis, 18 magazine Pro HD din județul Hunedoara, dar și dincolo de granițele județului, în cele patru magazine PRO AB & HD deschise în Alba Iulia.

Dincolo de aspectele financiare îmbucurătoare ale parteneriatului, sunt valorile ce ne leagă! De peste 20 de ani, Compania Avis 3000 este un model de business clădit pe seriozitate, pe eficiență și viziune.

În momentul de față, Complexul avicol integrat Avis 3000, asigură producția de carne de pui proaspătă, neinjectată și ouă sănătoase de la găini crescute liber, in halele de la Mintia.

Mulțumim Avis 3000 pentru încrederea acordată. Împreună promovăm un stil de viață sănătos: alimentație și alergare!

www.avis3000.ro

www.prohd.ro

#historyrun2022 #historyrun #avis3000 #parteneroficial #running #alertindeva #stafeta #stafetax3 #semimaraton #evenimentsportiv #alergare #castelulcorvinilor #cetateadeva #love2run #visithunedoara #visitdeva #gohunedoara #halfmarathon #instarunners #time2run #runhappy #iloverunning #transylvania

Add Comment