Avis3000 – Partener oficial History Run 2021

Cu deosebita bucurie va anuntam ca Avis3000 va fi partener oficial al editiei 2021 a History Run.
Dincolo de aspectele financiare imbucuratoare ale parteneriatului, sunt valorile ce ne leaga. In acest an, compania Avis3000 sarbatoreste 20 de ani de la infiintare: un model de business cladit pe seriozitate, pe eficienta si viziune.

În momentul de față, AVIS deține două ferme de găini ouătoare crescute liber, de câte 100.000 de capete, o hală de creștere a tineretului pentru găini ouătoare, trei ferme pentru creșterea puilor de carne. Conceptul de „complex avicol integrat” cuprinde producția de carne de pui obținută din propria linie de reproducere, abatorizarea păsărilor destinate consumului, producția de ouă, precum și fabricarea furajelor necesare creșterii păsărilor. Fabrica de furaje din Mintia produce nutrețurile pentru toate fermele firmei, iar abatorul, cu o capacitate de 30 — 35 de tone de carne pe zi, asigură desfacerea cărnii neinjectate — proaspete, refrigerate și congelate.

Avis 3000 a dat un sens practic noțiunii de patriotism local, deschizând în 2012 un prim magazin cu produse alimentare “made in Hunedoara”. Proiectul a fost botezat sugestiv „PRO HD”, adică produs în HUNEDOARA, fiind un îndemn “PRO HUNEDOARA”! PRO HD s-a dovedit mai mult decât un experiment al companiei AVIS căruia i s-au alăturat mai mulţi producători din industria alimentară a județului Hunedoara.În acest moment distribuția proprie de carne de pui și ouă, dar și cele mai multe și mai diversificate produse locale pot fi gasite în cele 8 magazine Avis, 18 magazine Pro HD din județul Hunedoara, dar și dincolo de granițele județului, în cele patru magazine PRO AB & HD deschise în Alba Iulia.


Multumim Avis3000 pentru increderea acordata. Chiar daca suntem inca sub semnul pandemiei, Impreuna promovam un stil de viata sanatos: alimentatie si alergare!

http://www.avis3000.ro

http://www.prohd.ro

Add Comment