HISTORY RUN

Am analizat, am dezbatut, am decis! In 29 mai 2021 vom organiza History Run, din doua motive:
 – De dragul alergarii
 – De dor de competitii reale
Vom pastra traseul de acum consacrat: va oferim o singura cursa, de 28 km, integral sosea. Posibil singura cursa ce leaga un castel de o cetate!
Cui se adreseaza? Alergatorilor.
Celor care au alergat un semi si vor o provocare noua pana la maraton. Dar si celor care alearga maraton si vor sa vada ce inseamna diferenta de nivel. Nu e deloc un traseu usor. Dar e frumos.
Vom reveni cu detalii suplimentare, actualizate, pentru fiecare sectiune a siteului. Deocamdata am vrut doar sa va anuntam ca am dat drumul la inscrieri!
A, am uitat vestea cea mai buna:
Taxa de inscriere este de 100,00 lei. Kitul cuprinde tricoul personalizat, numarul si cronometrarea, medalia meritata, punctele de hidratare, sedintele foto si amintirile frumoase. Daca se inmultesc sponsorii, creste si numarul surprizelor din kit. Dar noi suntem ardeleni. Ne plac lucrurile simple si clare de la inceput.
Startul va fi din curtea Castelului Corvinilor, dupa-masa, probabil la ora 16.00. Nu pentru ca ardeleni fiind nu ne trezim dimineata, dar premierea si petrecerea din varful Cetatii Devei vor fi incredibile pe inserat!

Hai să te încoronăm la Deva în Cetate!

History Run te provoacă. V-am convins?!

Vă așteptăm cu drag la History Run!
SUCCES!